LUKSUS PARTYBUS

Vi kommer kørende med festen

Med Partybussen kommer du kørende med festen

Silkebus kører både dag og nat med partybusser. Vi kører til fødselsdagsfester, polterabend, firmafester og opvarmning til bryllupsfesten. Vi kører også til børnefødselsdagen. Her sørger vi for at dit barn får den fedeste fødselsdag transport, sammen med alle fra klassen. Det kan derfor være en ide, som kommer til at falde i rigtigt god jord, hvad end det gælder en fødselsdag, polterabend eller en firmafest. Du er altid velkommen til at udfylde formularen, for at høre om hvordan vi kan hjælpe dig og din fest, med at få den bedste start på aftenen – eller den helt rette måde at komme videre fra et sted til et andet, når festen allerede er startet.


Vi kører til alle slags fester

Silkebusparty kører både dag og nat. Vi kører til fødselsdagsfester, polterabend, firmafester og opvarmning til bryllupsfesten. Vi kører også til børnefødselsdagen. Her sørger vi for at dit barn får den fedeste fødselsdag transport, sammen med alle fra klassen. 

Vores chauffør glæder os allerede til at kører med jer! Book din tur allerede nu eller kontakt os for at hører mere. 


Kom godt frem med Silkebusparty

Vores chauffør har mange års erfaring indenfor buskørsel.
De vil altid tage godt imod dig og sørge for at i får den bedste service. Vores chauffør er altid klar på at skabe den bedste fest for dig og dine gæster. 


Vores sikkerhed er i top og forsikringerne er også altid i orden. Derfor kan vi altid love dig den bedste service og den mest sikre tur, både for dig og dine gæster. 

Musik

Bussen er udstyret et lydanlæg, som helt klart kan starten festen. Vi har altid playlisten klar til jeres fest. Vil i hellere selv sørge for musikken, så er det også muligt. 

Drikkevarer

Silkebusparty sørger gerne for at have en masse drikkevarer på køl, klar til jeres fest. Vi har et godt udvalg af lækre drikkevarer. 
Vil i hellere selv sørge for drikkevarer, er dette også muligt. 

Festen i bussen

Bussen er indrettet til enhver busfest. Hvem drømmer ikke om at blive kørt rundt i en partybus og feste natten lang med en drink i hånden? 

Hvad siger vores kunder

”Mine tætteste venner og jeg holdte vores årlige julefrokost, som altid stikker af. Desværre er det ofte sådan, at man bliver opdelt, når man skal i byen. Men i år havde vi bestilt Partybussen til at hente os til byen. Det gjorde at vi alle tog ind i byen sammen og festen stoppede på ingen måde. Humøret var i top med god musik. Vi fik danset og drukket gode øl, som allerede var på køl. Rigtig god service og helt klart noget vi gør igen”

Laura 
Julefroksost 

”Nu var det jo sådan at jeg ingen ide havde omkring at Partybussen ville dukke op. Så da det skete var det hele 20 gange federe. Den gjorde lige så alle havde det ekstra fedt, med LED lysene, musikken, som man nemt kunne koble på via. bluetooth. Alle havde det sjovt på hver sin måde. Enten sad man og snakkede. Ellers stod vi og dansede og havde det sjovt med polestangen. Det var med til at gøre aftenen helt vild fed!”

Emma
17 års fødselsdagsfest

Vi kører til alle slags fester med vores party bus

Drømmer du om at blive kørt rundt i en party bus i Jylland, for at feste hele natten lang? Eller allerede starte festen på vej til firmafesten, studentergildet, polterabend og meget mere. Så er du kommet til det helt rette sted. Vi tilbyder nemlig, at vores party bus kommer og henter dit selskab, for at bringe det lige præcis derhen, hvor I skal være.

Med en partybus får du uden tvivl en sjov og anderledes måde at starte eller forsætte festen på. Uanset hvilken slags fest det er, skræddersyr vi den perfekte løsning til dig. Det er den perfekte måde at få skabt en fest, hvor der kommer stor glæde og sjove minder.

Vi går op i god service, derfor gør vi vores ypperste for at sikre, at du får en forrygende fest ombord på vores partybus, som du altid ville kunne huske. Vi bringer nemlig festen til dig, og vi sørger for den gode stemning hele turen. Vores chauffør glæder sig allerede til at køre med jer! Book din tur allerede nu eller kontakt os for at høre mere om hvordan vi kan gøre din aften mere festlig.

Kom godt frem med vores Party bus

Vores chauffør har mange års erfaring indenfor buskørsel. De vil altid tage godt imod dig og sørge for at I får den bedste service. Vores chauffør er altid klar på at skabe den bedste fest for dig og dine gæster, så festen kan blive bragt videre hvor end i skal hen. Det er derfor oplagt at vælge os som din transport, når festen skal fortsættes et andet sted.

Vores sikkerhed er i top og forsikringerne er også altid i orden. Derfor kan vi altid love dig den bedste service og den mest sikre tur, både for dig og dine gæster. Du skal derfor udelukkende tænke over at have den sjoveste fest sammen med dit selskab, og så skal vi nok sørge for resten. Vi har mange års erfaring hvad gælder partybusser, så du kan trygt stole på, at vi har styr at skabe en god fest for jer.

Gode grunde til at leje vores Party Bus

·      Du starter allerede festen på vej til festen

·      Partybussen er en sjov gimmick, som gør jeres aften til noget særligt

·      En partybus løfter stemningen i en fart til nye højder

·      En oplevelse dine gæster aldrig vil glemme 

Der er altså mange fordele ved at vælge en party bus, når du skal til fest. Udfyld derfor formularen, for at høre om hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig godt på vej til fest.


Kontakt os for flere informationer om vores party bus

Har du spørgsmål vedrørende vores partybusser, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 86 82 14 66 eller send en mail til silkebus@silkebus.dk, du kan også altid hurtig udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende hurtigst muligt tilbage. Vi ønsker at være din foretrukne partybus i Jylland, ved at skabe god stemning for dig og dit selskab – og have den bedst tænkelige kundeservice. Vi ønsker nemlig altid, at vores gæster skal have en god aften, som helst skal startes på en god måde. Kontakt os gerne for at høre mere, og vi ser frem til at køre afsted med dig.


Kontakt os

Har du nogen spørgsmål eller ønsker en pris på din bus fest. Så kontakt os allerede i dag. Vi står klar til at hjælpe dig. 

Silkebus A/S

Mail: silkebus@silkebus.dk
Telefon: +45 8682 1466
CVR: 39683679
Hagemannsvej 21
8600 Silkeborg

Åbningstider kontor

Mandag
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag

08:00 – 15:00
08:00 – 15:00
08:00 – 15:00
08:00 – 15:00
08:00 – 14:30