Vi har vognen klar til jeres studenterkørsel

Vi er klar!

Silkebusparty kører studenterkørsel i hele Midtjylland. Vi har plads til 30 personer i vores vogn.  Vi har mange års erfaring indenfor studenterkørsel og vores chauffør glæder sig hvert år, til at fejre jeres dag sammen med jer. Så tøv ikke ved at bestille jeres tur igennem Silkepartybus. 

Hvem kører med studentervognen?

Vi ved godt meget har ændret sig og det ikke kun er gymnasielle studenter som kører med studentervogn mere. Vi tilbyder selvfølgelig også kørsel til andre afsluttet uddannelser. 

Hvor kører vi?

Vi kører hovedsageligt i Midtjylland. Hvis du alligevel befinder dig et andet sted i Jylland, så kontakt os med en forespørgsel og vi vil undersøge sagen. 

Studenter vognen er udstyret med musik og lyd anlæg, hvor der er mulighed for at tilslutte smartphone eller ipads. Så ha playlisten klar til jeres kørsel. Vi lover jer at hele byen kommer til at kunne hører jer.  

Vognen er udstyret med kopholdere til jeres øl eller RTD. Så tag rigeligt med drikkevarer med, så i har nok til hele dagen. 

Det er muligt at udsmykke vognen, efter jeres behov. Der er både plads til banner,  balloner, grønt udsmykning eller hvad i nu kan finde på. Det er næsten kun fantasien som sætter grænser. 

Retningslinjer

Opkast

Der er et opkast gebyr på 500 kr. 

Pyntning af vognen

Det vil være muligt at pynte bussen før afgang. Dette aftales på forhånd.

Bortkommende eller beskadet genskade

Silkebusparty erstatter ikke gæsternes ødelagte eller bortkommende genstande. 

Rygning og stoffer 

Det er forbrugt at ryge eller tage stoffer på vognen.

Skader på vognen

Hvis der udøves skader, hærværk eller lign. på lastbilen under turen, vil I efterfølgende blive opkrævet evt. erstatning.

Udsmidning af genstande

Det er strengt forbudt at smide noget ud over vognen. Sker dette stoppes turen, indtil genstandene er samlet op i vognen igen. 

Aflysning af tur

Aflyses turen indenfor 48 timer, før afgang, vil det fulde beløb blive opkrævet.

Personalet rettigheder 

Personalet forbeholder sig ret til at afbryde turen, hvis vi vurdere, at gæsterne bliver for fulde eller på anden måde ikke opfører sig efter forholdene. Ved afbrudt tur, vil det fulde beløb stadig blive opkrævet. 

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Så kontakt os allerede nu. 

Silkebus A/S

Mail: silkebus@silkebus.dk
Telefon: +45 8682 1466
CVR: 39683679
Hagemannsvej 21 
8600 Silkeborg 

Åbningstider kontor

Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag

08:00-15:00
08:00-15:00
08:00-15:00
08:00-15:00
08:00-14:30